He eivät näe nenäänsä pidemmälle - idioottimaisia virheitä


Kolmella viimeksi nauhoitetulla videollaan Geert Vanden Bossche (GVB) toistaa aikaisempaa sanomaansa kirkastaen sen ydinkohtia ja näyttäen kuinka pandemian ”ajanmerkit” viittaavat siihen, että ihmiskuntaa uhkaa suuri katastrofi.

Vain ihme voi pelastaa tämän rokotekampanjan hirvittävistä seurauksista ihmiskunnan nykyiselle ja tulevalle immuniteetille, ihmisen ja luonnon tasapainolle.  Perusbiologiaan ja Darwinin  luonnonvalintaan pohjautuvan pelkän uhkakuvan olisi pitänyt estää ryhtyminen tällaiseen kokeiluun. 

Laumasuoja oli massarokotekampanjan alkuperäinen tavoite, mutta nyt se on kokonaan menetetty. Ainoastaan laumasuojan kautta voidaan kontrolloida pandemiaa. Tulos on nyt laumasuojalle päinvastainen eli rokoteresistenssi.  

Laumasuojan ja rokotteen tehon menetyksen käytyä ilmeiseksi, on auktoriteettimme määrittäneet rokotteen tavoitteeksi ”vakavan taudin ehkäisemisen”.  Geert kysyykin: ” Mikä on sellainen rokote, joka ehkäisee vakavaa tautia, mutta ei ehkäise lievää tautia?”

He eivät muka vieläkään tiedä …

Sotatantereella tulituksen keskellä.   Koskaan ei maailman historiassa ole tehty vastaavanlaista interventiota kuin nyt.  Suhteellisen harmittoman viruksen vuoksi järjestetään massarokotuskampanja vuotavalla rokotteella keskellä pandemiaa.  Tämä sisältää kaikki mahdolliset virheet tieteen näkökulmasta. Geert vertaa rokotekampanjaa sotajoukkoihin, jotka tekevät suunnitelmaan ja lataavat aseitaan vasta sitten, kun vihollisen tulitus on jo täydessä käynnissä.

Innate Immunity
Tappajavalaat ja hait. Nämä ”pandemiajohtajat” eivät muka tiedä miten virus käyttäytyy – jos tämä ei ole selvinnyt kotiläksyistä, niin Geert on tuonut sitä esille, ja he ovat sulkeneet korvansa ja johtaneet koko maailman harhaan. Luonnollisen immuniteetin ja rokoteperäisen immuniteetin eroja Geert havainnollistaa mielikuvalla valtamerisukeltajasta, joka on tappajavalaiden ja haiden ympäröimä. Kun ammutaan vähemmän vaarallisia tappajavalaita, niin silloin ilmestyvät paikalle hait ja sukeltaja jää niiden armoille, koska ase ei niihin tehoa. Nyt olemme tulleet tilanteeseen, jossa näemme päivänselviä havaintoja siitä, että virus tarttuu ja leviää eniten rokotetussa ja buusteroidussa populaatiossa, vain teeskentelijät voivat tämän tosiasian ohittaa. Pandemia on muuttanut täysin luonnettaan ja siinä on ikävällä tavalla ihmisen käden jälki.

and vaccine induced

Kaikki luonnossa pyrkii tasapainoon (equilibrium) ja kaikki aikaisemmat ns. luonnolliset pandemiat ovat sovittaneet viruksen ja sen isännän toisiinsa.  Sitä sanotaan sopeutumiseksi. Jos  ihminen sekaantuu luonnonjärjestelmään liiaksi, niin luonto tulee aina voittamaan ja luonnonvalinta tekee lopulta tehtävänsä.  Tämän
pandemian pääarkkitehdit ovat unohtaneet perusbiologian opintonsakin ja Darwinin pääteoriat.

Kaikki mahdolliset virheet on tehty ja ne jatkuvat…

Ennaltaehkäiseviä rokotteita tulee käyttää ennen epidemiaa (kuten influenssarokotteet), jolloin ihmisille ehtii kehittyä suoja kauden influenssaa vastaa. 

Koronarokote on myös tällainen ns. profylaktinen rokote, mutta rokotetta alettiin käyttää pandemian riehuessa täysillä, jolloin ihmisille ei ehdi muodostua rokoteperäisiä vasta-aineita ja he ovat tuona ”väliaikana” erityisen herkkiä saamaan tartunnan.

Toisin kuin influenssarokotteet, jotka suunnataan vain tietylle ihmisryhmälle, koronarokotteet annettiin koko populaatiolle. Tästä massarokottamisesta seuruaa, että suuret ihmisjoukot ovat alttiina viruksen hyökkäykselle, koska pandemia on käynnistä ja virusta on liikkeellä paljon eikä rokotesuoja ole kehittynyt.

Kilpailuetu. Virusympäristössä tämä tarkoittaa, että virus on ajettu ahtaalle ja koska rokote ei pysty steriloimaan virusta (ns. vuotava rokote) niin virus kehittää keinonsa väistää rokotesuojaa.  Koronavirukset mutatoituvat hyvin nopeasti ja massarokotusten yhteydessä näistä varianteista tulevat dominoimaan ne, jotka parhaiten selviävät massojen virukseen kohdistamasta immuunipaineesta. Näin ne saavat kilpailuedun. Näitä variantteja olemme nähneet syntyvän.

Elähtänyt rokote.  Kun virus on aina rinnanmitan rokotetta edellä, niin alkuperäisen wuhanilaisen piikkiproteiiniin perustuvat rokotteet olivat jo myöhässä tullessaan (deltan suhteen)  ja aloimme nähdä läpäisyinfektioita. Samalla ”elähtäneellä” rokotteella rokotettiin Omikronia vastaan, jolloin havaittavissa oli rokoteresistenssi.  Tästäkään viisastumatta rokottamista edelleen jatketaan sekä kehitetään uutta rokotetta Omikronin pohjalta, joka taas tulee myöhässä. 

Mittaritkin väärät ja harhaiset. Nyt infektiotaso on niin korkealla, että kaikki mahdollisuudet saada suojaa laumaimmuniteetin kautta ovat menetetyt. Geert painottaa, että infektiotasot tulee painaa alas viruslääkkeillä (esim. Ivermectin). Aivan väärä mittari on mitata pandemian kestoa ja tuhoisuutta sairaalakuormituksella tai ”vakavalla” taudilla, kuten nyt on tehty; oikea mittari on infektiotaso, joka täytyy saada alas, että kierteestä vapaudutaan.  Muut mittarit antavat vain hetken kuvan ja helpotuksen. Tehdyt mittaukset ja toimenpiteet ovat pahemman laatuista lyhytnäköisyyttä.

Off- Road  Kawasakilla läpi ryteikön..

Pandemian päätepistettä ei tulla saavuttamaan rokotteilla, jotka eivät estä tartuntaa eivätkä tartuttamista ja populaation infektiotason pysyessä korkealla. Näilläkin vidoilla Geert kuvaa tarkasti ja kansantajuisesti miten nyt erittäin infektiokykyisen ja rokoteresistentin variantin (Omikron) kehittyminen vakavampaan suuntaan (virulenssin lisääntyminen) on mahdollista ja hyvin todennäköistä viruksen siirtäessä painopistettään virulenssiin ja taiteillessa rokotteilla luodun immuunipaineen vaikeassa maastossa. Geert kuvaa tätä hyvin sanomalla, että ”virus menee autotalliinsa ja ottaa OFF-ROAD moottoripyöränsä ja ajaa sillä ryteikön läpi.

Pirunkirkko rakentuu lyhytnäköisyydestä…

Kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa.  GVB ennustaa, että ellei välittömästi reagoida infektiotason laskemiseksi, niin terveydenhuolto tulee romahtamaan ja nähdään kauhistuttavia seurauksia. Mielipidevaikuttajilla ei näytä olevan mitään käsitystä asioiden tilasta ja kehittymisestä.

Geert tuo ärtymyksenä ilmoille toteamalla, että nämä idiootit ovat tietyn kapean alan toimijoita, joilla ei ole näkemystä kokonaisuudesta eikä mitään  suunnitelmaa pandemian hallitsemiseksi. He ovat ”mielipidejohtajia”, joilta puuttuu täysin immunologian tuntemus sekä viruksen, sen isännän ja ympäristön monimutkaisen vuorovaikutuksen ymmärtäminen; Rahan ja lääketeollisuuden talutusnuorassa he lätkivät osia kasaan näkemättä nenäänsä pidemmälle muodostaen mielijohteistaan toimenpideröykkiön, josta rakentuu vain pirun kirkko eli osiensa summa. He eivät tule myöntämään virhettään, mieluummin he kuolevat kuin menettävät kasvonsa. Samalla he suistavat koko maailman kuilun partaalle, josta selviävät vain ne, joilla on toimiva immuniteetti.  He eivät lopeta tuhoisaa toimintaansa vaan edelleen kehittävät rokotteitaan, nyt ainoana teesinään ”vakavan” sairauden estäminen, vaikka he näkevät viruksen valtavan evoluutio ja infektiokyvyn voiman.

Twitterikommentteja liittyen keskusteluun:


What I never really understand is the following: What will happen with the unvaccinated people that are also yet not infected when this happens? and what should they do?

I understood that when the virus has circulated over 2 years here among us, almost everybody has got familier with it in one or other way and so our immunity has learned to handle the virus.(oma)

Another great interview! I never get tired of listening to Dr Geert with whom I am thankful of getting to know via twitter since 2021. Your insightful and methodical answers was instrumental in making my choice not to vaccinate from the beginning a very wise decision

Best line ever: "You will never, ever control a pandemic by using hospitalizations as a metric. Why? Because hospitalizations have nothing to do with infection rate and transmission rate in a population" (-Geert Van den Bossche)... I want to scream this from the rooftops.

This quote should be framed. In my province, we heard about nothing but how the hospitals were being affected. Some how the metric for control of the virus became hospitalizations, and these numbers were used against the unvaxxed.

AMAZING INTERVIEW. The best yet ..you have to WAKE UP to what’s being said. Geert is actually getting irately upset in this interview while the other guy is flabbergasted with his intelligence. It is the Truth! Governments need to wake up. The only man who has the guts to honest

Yes its a "complex & sophisticated subject" BUT you explain it so well GVB; so that everyone can understand. Thankyou for your continued push for common sense; I pray for the day when enough politicians listen & break the single, dangerous narrative we have suffered for >2 yrs.

Fantastic interview. Thank you so much for the hard work that you do, and for your courage in continually speaking out.

This guy is brilliant....only one alongside the FLCCC that has been absolutely right from the start of all this nonsense

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Käärmeen science fictionia paratiisista – Ihanko oikeasti Fimea?

Epäitsekkyyden helvetillinen kirous – he taistelevat toistensa taistelua

Kun ”kasvoton valta” maalittaa – hiljaisen viikon kavallusorganisaatiot