Koronarokotus - kohtalonisku lapselle

 

Koronarokotus - kohtalonisku lapselle

Olen referoinut vapaasti Geert Vanden Bosschea koskien lasten rokotuksia Covid-19 sairautta vastaan. Alla oleva teksti on kooste Geert Vanden Bosschen useista videoista ja julkaisuista.  

Vanden Bossche ilmaisee erittäin voimakkaasti lasten rokottamisen seuraukset eli hän käyttää ilmaisua "last sentence". Kaikkein pahinta on se, mitä koronarokotukset tekevät lasten kehittymässä olevalle immuniteetille.

Tervetuloa elämä – täältä pesee..

Lapsi saa syntyessään äidiltään vasta-aineita, joiden tärkeä tehtävä on antaa lapselle alkupotku oman immuniteetin kehittymiseen lapsen tutustuessa ympäristöönsä.  Nämä synnynnäiset vasta-aineet kykenevät neutraloimaan hyvin laajaa virusten skaalaa.

Lapsuusajan rokotteissa (viruksia vastaan) ei ole käytetty muuta kun elävää, heikennettyä virusta. Tälle on olemassa hyvät syyt ja ne liittyvät lapsuusajan synnynnäisiin (maternal) vasta-aineisiin, jota nämä heikennettyä, elävää virusta sisältävät rokotteet buustaavat.

Nämä synnynnäiset vasta-aineet kestävät vain lyhyen aikaa, mutta niiden suojassa kehittyy lapsen oma luontainen immuniteetti. Luontainen puolustuskyky sairauksia vastaan rakentuu koko elämän ajan kohdatessaan uusia ja uudenlaisia patogeenejä, jotka harjaannuttavat sitä samoin kuin treeni vahvistaa fyysistä kuntoa.

Kulmakiveen kompastuminen..

Rokotettaessa tapahtuukin juuri päinvastoin kuin on tarkoitus eli rokotepohjaiset vasta-aineet edistävät viruksen tartuttamiskykyä ohittaessaan neutraloivan luontaisen immuniteetin ja näin virus voi aiheuttaa vakavaa Covid-19 sairautta. Luonnollisen immuniteetin kulmakivi on synnynnäinen immuniteetti, jonka tarkoitus on kehittyä edelleen ja joka siten tunnistaa myös monia muita vastaavia patogeenejä.  Kun rokoteperäiset vasta-aineet syrjivät synnynnäisiä vasta-aineita ohittamalla ne, niin lapsen luontaisen immuniteetin kehitys estyy.

Tämä puolestaan saattaa johtaa monien muidenkin esim. sellaisten patogeenien aiheuttamaan vakaviin tauteihin, joita vastaan lasta ei ole rokotettu ja samoin koko immuunisysteemin vakaviin patologisiin häiriöihin. 

Jos lapsi on saanut Covid-19 rokotteen, niin siitä seuraa, että rokottaminen muilla lapsuusiän ”elävillä ”rokotteilla voi aiheuttaa vakavan taudin.

Lasten rokottaminen Covid-19 rokotteella on lopetettava välittömästi, koska Covid-19 rokote ei ole replikoituva, ns. elävä, heikennetty rokote ja se estää lapsen synnynnäisiä vasta-aineita neutraloimasta virusta. Se estää peruuttamattomasti solupohjaisen (po. viruksen yhteydessä) immuunisysteemin kehittymisen, joka pohjautuu näille vasta-aineille.

Kun pallo menee omaan maaliin..

Sitoessaan viruksen, synnynnäiset vasta-aineet estävät immuunisysteemiä reagoimasta oman kehon komponentteihin. Rokottaminen Covid -19 rokotteella tuhoaa tämän kyvyn. Rokotteiden tuottamat vasta-aineet ovat täysin hyödyttömiä, koska ne eivät pysty neutraloimaan kiertelevää virusta, lisäksi virus on tullut suurelta osin resistentiksi neutraloiville vasta-aineille ja näkymiä pahentaa se, että viruksen tarttuvuus lisääntyy kaiken aikaa. Monet ovat kuulleet sanan ADE, mikä tarkoittaa vasta-aineriippuvaista infektiota, sen aiheuttavat vasta-aineet, jotka eivät kykene neutraloimaan virusta.

Kun nyt rokoteperäiset vasta-aineet salpaavat synnynnäisen immuniteetin kehitystä ja sen kykyä tunnistaa eläviä viruksia, niin nämä synnynnäiset vasta-aineet alkavat tunnistaa kehon omia komponentteja ja tämä johtaa liialliseen reaktiivisuuteen ja immuniteetin patologiaan ja immunologisiin häiriöihin, jossa omat vasta-aineet hyökkäävät omaa kehoa vastaan.  Siis hyöty voidaan saavuttaa ainoastaan elävien virusten kautta ja tästä syystä lapsuusajan rokotteissakin käytetään eläviä, heikennettyjä viruksia; ne buustaavat tulevaa immuniteettiä. Nämä rokotteet ovat ns. replikoivia rokotteita ja mitkään Covid-19 rokotteet eivät täytä tätä ehtoa.

Pysyvä rasite - haittavaikutuksiakin pahempaa..

Ero aikuisiin rokotettuihin, joilla synnynnäinen immuniteetti on jo tehnyt tehtävänsä, on se, että heillä rokoteperäiset vasta-aineet estävät vakavaa tautia jonkin aikaa, mutta lapsilla, joiden immuniteetin kehitys on kesken, nämä rokotteet aiheuttavat suurta tuhoa koko immuunisysteemille päihittämällä synnynnäisen immuniteetin, joten tämä elämän ensimmäinen immuniteettivarustus ei pysty kehittymään sellaiseksi kuin on tarkoitettu eli tunnistamaan mikrobeja ja puolustamaan elimistöä niiden hyökkäyksiltä. Rokottaminen tekee tästä tilanteesta pysyvän, koska se rasittaa synnynnäistä immuniteettia pitkän aikaa, jolloin sen ei ole mahdollista kehittyä tehtävässään. Tämä tulee johtamaan valtavaan määrään akuutteja Covid-kuolemia ja vakavaan immuunipatologiaan.  Se on paljon, paljon vaarallisempaa kuin mitkään haittavaikutukset, josta nyt keskustellaan.

Summa summarum

Rokoteperäiset vasta-aineet suuntautuvat voimakkaasti mutta kapeasti liikkeellä olevaan Covid-19 virukseen ja näin lamauttavat lapsen synnynnäisten vasta-aineiden vähemmän tehokasta mutta laajakirjoista toimintakykyä. Tämä kehitys on peruuttamaton ja erittäin vakava.

Näistä syistä Covid-19 rokote on vakava kohtalonisku lapselle ja tuleva sukupolvi on vaarassa tuhoutua.

PS. Miksi rokottamattomatkin lapset voivat saada vakavan taudin – mutta harvoin

Videolla Vanden Bossche selittää, miksi jotkut Covid-19 rokotteella rokottamattomatkin lapset voivat saada vakavan taudin, mutta hän lisää, että rokottaminen ei paranna tilannetta vaan pahentaa sitä. Tämä liittyy mm. siihen, että tautia on paljon liikkeellä ja esim. oireettoman taudin jälkeen immuunipuolustus on stressaantunut ja näin altis uudelle infektiolle n. 6-8 viikon ajan (vrt. rokote antaa suojan vasta 2-3 viikkoa rokotuksesta ja tänä aikana ihminen on erityisen herkkä tartunnoille). Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista ja vasta-aineet oireettomasta tai lievästä tartunnasta ovat lyhytikäisiä verrattuna rokote-peräisiin vasta-aineisiin vaikka ne muistuttavat toisiaan.

Syy on sylttytehtaassa. Siis miksi on niin, että jotkut lapset saavat uusintainfektion 6-8 viikon sisällä oireettomasta ensi-infektiostaan? Tämä nyt juurikin liittyy tähän viruksen korkeaan infektiotasoon populaatiossa eli nyt dominoiva virus on erittäin tarttuva ja se on näiden massarokotusten seurausta. Massarokotukset ovat ajaneet viruksen taistelutilaan kohdistamalla siihen valtavan paineen pystymättä tuhoamaan virusta ja siten tässä paineessa selviytyvät variantit käyttävät kilpailuetuaan muodostuakseen dominoivaksi kannaksi sopeutuessaan populaatioon. Tässä on nyt se syy miksi joku, joka on saanut ensimmäisen tartunnan saa uuden tartunnan muutaman viikon sisällä.  Nyt tulee pitää mielessä, että kun lapset kohtaavat viruksen, niin jotkut, hyvin harvat heistä kehittävät vakavan sairauden, mutta meillä on tehokkaita hoitokeinoja ja muistakaamme, että alussa 2020, kun viruksen tarttuvuus populaatiossa oli matala, niin lapset olivat turvassa.   

    

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Käärmeen science fictionia paratiisista – Ihanko oikeasti Fimea?

Epäitsekkyyden helvetillinen kirous – he taistelevat toistensa taistelua

Kun ”kasvoton valta” maalittaa – hiljaisen viikon kavallusorganisaatiot